Cūkgaļas sautējums krējuma mērcē 2

3 1

Sastāvdaļas

  • Šo ātri pagatavojamo un sulīgo cūkgaļas sautējumu var pasniegt arī mājas viesībās
  • Gatavošanas laiks: apm. 25-35 min
  • 4 personām
  • Apm. 400 g cūkgaļas filejas
  • 1 ēd.k. margarīna vai sviesta
  • ½ tējk. sāls
  • 1 iepakojums saldētu dārzeņu (apm. 250 g)
  • 1 -2 tējk. krievu sinepju
  • 1 tējk. kaltētu garšaugu maisījuma (timiāns, baziliks)
  • Svaigi pētersīļi (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

25 min.
  1. Gaļu sagriež 2 cm biezās sloksnītēs.
  2. Pannā izkausē taukvielas. Kad margarīns vai sviests ir ieguvis gaiši dzeltenu krāsu un putas ir izzudušas, apcep gaļu. To apbrūnina no visām pusēm. Uzkaisa sāli.
  3. Pievieno dārzeņus. Tos var pievienot saldētus, bez atkausēšanas.
  4. Krējumu sajauc ar sinepēm un garšaugu maisījumu.
  5. Pārlej gaļai un dārzeņiem.
  6. Gaļu sautē 5-10 min.
  7. Ja vēlas, gatavam sautējumam var pārkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus. Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 31. marts 21:37
Garšīgi, paldies!
Rota 2015. gada 9. aprīlis 09:47
Kādi tieši dārzeņi ir tajā maisījumā? Cik daudz krējuma vajag?
Anna 2011. gada 11. aprīlis 20:20
Tiešām ļoti garšīgi, es liku lielo krējuma iepakojumu uz tām sastāvdaļām, bet laikam v ajadzētu nedaudz vairāk garšvielu, bet tas ir gaumes jautājums

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni