Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu

4 1
Paldies, par recepti veikala - kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavāram Ērikam Dreibantam!

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 svaigas PF “Ķekava” vistas krūtiņas
  • 100 g lauku zaļumu
  • 12 gab. sparģeļu
  • 8 gab. ķiršu tomātu
  • 1 sauja spinātu
  • Mērcei:
  • 1 ēd. k. kaņepju sēklas
  • 4 ēd. k. eļļas
  • 1 /2 ēd. k. citrona sulas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sagatavo svaigās vistas krūtiņas – atcīpslo un nogriež liekos taukus. Liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes, tad sagriež šķēlītēs.
  2. Sparģeļus tvaicē aptuveni 3 minūtes un pārgriež tos uz pusēm.
  3. Kaņepju sēklas apcep uz pannas, kad tās atdzisušas, saberž piestā un sajauc ar eļļu un citrona sulu.
  4. Sagrieztus lauku zaļumus, sparģeļus un svaigus spinātus kārto uz šķīvja un pārlej ar kaņepju mērci. Ja nepieciešams, apkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni