Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa ar dārzeņiem un zaļumiem

2015. gada 10. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti!
Pagatavošana
80 min
1. Sagriež cūkgaļu ar ādu gabalos, sagriež papriku, sīpolu, puķkāpostu, zaļumus.
2. Liek cepamtraukā, pievieno garšvielas - kādas nu katrs vēlas.
3. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 200 grādiem, pa virsu cieši var uzklāt foliju, lai pa virsu neapdeg gaļa ar dārzeņiem un, lai ātrāk pagatavojas. Cep 1h.
4. Pēc 1h izvelk trauku, pieliek klāt tomātus un cep vēl 5 - 10 min. Tomātus uzreiz neliek kopā ar gaļu, jo pēc stundas tie paliktu mīksti un juktu ārā.
5. Labu apetīti!
Uz augšu