Cūkgaļa ar dārzeņiem un zaļumiem

5 1
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti!

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 500 g cūkgaļas
  • 1 vesels puķkāposts
  • 2 paprikas
  • 3 - 4 tomāti
  • Zaļumi (lociņi, dilles)
  • Sīpols
  • Garšvielas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež cūkgaļu ar ādu gabalos, sagriež papriku, sīpolu, puķkāpostu, zaļumus.
  2. Liek cepamtraukā, pievieno garšvielas - kādas nu katrs vēlas.
  3. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 200 grādiem, pa virsu cieši var uzklāt foliju, lai pa virsu neapdeg gaļa ar dārzeņiem un, lai ātrāk pagatavojas. Cep 1h.
  4. Pēc 1h izvelk trauku, pieliek klāt tomātus un cep vēl 5 - 10 min. Tomātus uzreiz neliek kopā ar gaļu, jo pēc stundas tie paliktu mīksti un juktu ārā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni