Slinkākie tīteņi

2015. gada 31. marts
Foto: Baiba Zariņa
Pagatavošana
60 min
1. Kāpostu lapas novāra, pēc novārīšanas sablenderē.
Foto: Baiba Zariņa
2. Sīpolus un ķiplokus notīra, un sablenderē, sajauc kopā ar sablenderētajām kāpostu lapām un malto gaļu.
Foto: Baiba Zariņa
3. Sakarsē pannu, masu pankūku veidā liek uz pannas, cep kamēr apbrūninās un liek atsevišķā katliņā.
Foto: Baiba Zariņa
4. Pagatavo mērcīti, kurā tiks sautēti tīteņi - kečups+saldais krējums.
5. Tīteņus sautē mērcītē apmēram 10-15 min.
Foto: Baiba Zariņa
6. Viss ir gatavs ēšanai!
7. Lai labi garšo!
Uz augšu