Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas bumbiņu mērce

2015. gada 20. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Sajauc malto gaļu ar rīvmaizi, sīpoliem un garšvielām pēc izvēles, lai izveidojas viendabīga masa. ~10 min. noliek malā, lai ievelkas.
2. Pēc aptuveni 10 min. no maltās gaļas veido bumbiņas.
Foto: Receptes.lv
3. Bumbiņas apcep no visām pusēm un liek karstumizturīgā traukā, klāt sagriež papriku un zaļumus.
Foto: Receptes.lv
4. Uz pannas pievieno krējumu, tomātu mērci, ūdeni (tajā izšķīdinātus miltus) un garšvielas.
5. Visu samaisa un liek cepeškrāsnī uz 15-20min.
6. Pasniedz kopā ar rīsiem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu