Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar malto gaļu un ceptiem kabačiem

2015. gada 4. marts
Foto: zane
Pagatavošana
60 min
1. Katliņā liek vārīties ūdeni, pieber sāli, makaronus un mazliet eļļu, lai makaroni nesalīp kopā.
2. Vāra aptuveni 20 minūtes, tad nolej ūdeni un atstāj atdzist.
3. Pannā apcep sīpolus. Kad tie palikuši brūngani, pievieno malto gaļu, sāli, piparus un cep aptuveni 8 minūtes.
4. Kad gaļa gatava, pievieno sarīvētu burkānu, šampinjonu šķēlītes un pasutina uz mazas uguns aptuveni 15 minūtes.
5. Kad šampinjoni gatavi, pievieno tomātus un pasautē zem vāka vēl kādas 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
6. Kad gatavs, liek klāt makaroniem un visu kārtīgi samaisa.
7. Gatavo kabača ripiņas - sagriež smalkās ripiņās kabaci, sakuļ trauciņā olu un citā trauciņā ieber miltus.
8. Kabača ripiņas apviļā miltos, tad oliņā un liek cepties pannā, līdz tās kļūst brūnīgas.
9. Visu saliek uz šķīvīša un pa virsu makaroniem uzber dillītes.
10. Sagriež klāt svaigu tomātu un gurķi.
11. Lai labi garšo!
Uz augšu