Hennessy ginger

2015. gada 17. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pretēji pastāvošajam mītam, ka konjaku drīkst baudīt tikai tīrā veidā, konjaka kokteiļus jauc jau kopš 19. gadsimta. Ar recepti dalās naktskluba "Coyote Fly" vecākā bārmene Liene Bukbārde.
Pagatavošana
15 min
1. Visas sastāvdaļas, izņemot Ginger Ale limonādi (vai Ingvera alu), ievieto šeikerī, kas līdz pusei piepildīts ar smalcinātu ledu.
2. Sastāvdaļas intensīvi sakrata (aptuveni 10 sekundes).
3. Sajaukto dzērienu kopā ar ledu lej Highball glāzē (garena glāze – derēs arī sulas vai ūdens glāze).
4. Piepilda glāzi ar smalcinātu ledu.
5. Pa virsu lej Ginger Ale limonādi (vai Ingvera alu). Sastāvdaļas viegli samaisa ar garu karoti.
6. Dekorē ar piparmētras zariņu.
7. Padoms! Lai piparmētras aromāts būtu izteiktāks, pirms pievienot kokteilim piparmētras zariņu, viegli to paberzē rokās!
8. Lai labi garšo!
Uz augšu