Saldskābā vistas fileja ar rīsiem

5 1
Saldskābā vistas fileja ar rīsiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g vistas filejas
  • 4 ēd. k. sojas mērces
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • Saldskābā mērce pēc izvēles
  • 2 paciņas rīsu

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un ieliek bļodā, pārlej ar sojas mērci un kartupeļu cieti. Samaisa un atstāj ievilkties kādas 10 minūtes.
  2. Pa to laiku liek vārīties rīsus.
  3. Tad, kad gaļa ievilkusies, uzlej uz pannas eļļu un liek to cepties.
  4. Kad gaļa izcepusies, to pārlej ar izvēlēto saldskabo mērci, kārtīgi samaisa.
  5. Kārto porciju uz šķīvja - vidū liek rīsus, apkārt pagatavoto vistu.

    Labu apetīti!
    Kārto porciju uz šķīvja - vidū liek rīsus, apkārt pagatavoto...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 23. janvāris 14:35
Sāli papildus nav nepieciešams pievienot, jo sāļumu piešķirs sojas mērce. Savukārt, ja ir vēlme ēdienu padarīt pikantāku, piparus var pievienot pēc paša ieskatiem.
Valdis Jermolajevs 23. janvāris 13:26
Sveiki. Vistai nevajag likt citas garsvielas, piem. Sali piparus utt?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni