Mīdijas ar dūmoto cūkgaļu un apceptiem dārzeņiem

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 600 g mīdiju (ar vākiem)
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 50 g seleriju sakņu
  • 100 g kūpinājuma
  • 1 zariņš timiāna un rozmarīna
  • Paprika
  • 50 g baltvīna
  • 100 g saldā krējuma
  • Šķipsniņa sāls un piparu

Pagatavošana

20 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež smalkos gabaliņos.
  2. Uzkarsē katlu vai dziļu pannu. Liek cepties dārzeņus un gaļu.
  3. Kad tie ir apcepušies, pievieno mīdijas.
  4. Kad mīdijas atvērušās, pievieno vīnu un garšaugus.
  5. Mazliet pasautē, pievieno saldo krējumu.
  6. Kad mērce sabiezējusi, tad gatavs pasniegšanai.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni