Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu biezzupa ar lēcām

2014. gada 29. decembris
Foto: Receptes.lv
Restorāni "Tex-Mex" un "Tex-Mex Republic"
piedāvā vienkāršu recepti, ar kuru paspilgtināt gavēņa ēdienkarti.
Pagatavošana
30 min
1. Nomizo un sagriež sīpolus un ķiplokus, viegli apcep.
2. Tad tos pavāra kopā ar kapātiem tomātiem savā sulā, pievieno tomātu sulu un dārzeņu buljonu.
3. Pievieno garšvielas un soju.
4. Lēcas novāra sālsūdenī bez mērcēšanas, lai tās pēc iespējas mazāk plīstu.
5. Zupu pasniedz 75 grādu karstumā, lej traukā un zupas vidū pievieno karstas lēcas. Dekorē ar kapātiem pētersīļiem.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu