Rīsi ar cūkgaļu un piedevām

3 1

Sastāvdaļas

  • Rīsi
  • Cūkgaļa (daudzums atkarīgs no ēdāju skaita)
  • 2 -3 burkāni
  • 1 liels sīpols
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Tomātu mērce vai ķīnas saldskābā mērce
  • Garšvielas (sāls, pipari, gaļas kopējā garšviela)

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu sagriež kubiciņos un sacep, pievieno garšvielas.
  2. Kad gaļa palikusi brūnāka, tad to sautē, lai ir mīksta.
  3. Kamēr gaļa sautējas, sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un ķiplokus, cep to visu uz pannas.
  4. Izvāra rīsus.
  5. Kad gaļa gatava, tai pievieno saceptos dārzeņus un sajauc.
  6. Klāt liek tomātu mērci vai ķīnas saldskābo mērci un visu samaisa.
  7. Rīsus uzliek uz šķīvja un virsū uzlej iegūto maisījumu.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni