Langets ar dārzeņiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 160 g liellopa filejas
  • Dārzeņi pēc izvēles
  • Zaļumi
  • Krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • 10 g tauku vai eļļas

Pagatavošana

20 min.
  1. Liellopu fileju sagriež 1-1,5 cm biezās šķēlēs, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Liek uz pannas sakarsētos taukos vai eļļā un cep.
  3. Kad gatavs, liek uz šķīvja un grezno ar zaļumiem.
  4. Pasniedz ar ceptiem vai taukos vārītiem kartupeļiem vai sautētiem dārzeņiem. Pa virsu uzlej krējumu (krējuma vietā var izmantot tomātu pastu vai vīna mērci).
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni