Ceptas jūras ķemmītes uz puķu kāposta biezeņa

5 1

Sastāvdaļas

  • Gliemenes
  • Sāls
  • Karija pūderis
  • Olīveļļa
  • Ziedkāposts
  • Piens
  • 100 g saldā krējuma
  • Zaļumi

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež ziedkāpostu mazos gabaliņos.
    Sagriež ziedkāpostu mazos gabaliņos.
  2. Pielej klāt mazliet piena priekš sautēšanas.
    Pielej klāt mazliet piena priekš sautēšanas.
  3. Pielejam aptuveni 100 g saldā krējuma.
    Pielejam aptuveni 100 g saldā krējuma.
  4. Pievieno sāli un sautē, līdz puķu kāposts kļūst mīksts.
    Pievieno sāli un sautē, līdz puķu kāposts kļūst mīksts.
  5. Kamēr puķu kāposts vēl ir diezgan karsts, blendē līdz viendabīgai masai (ja blendē atdzisušu, būs jūtami gabali).
    Kamēr puķu kāposts vēl ir diezgan karsts, blendē līdz vienda...
  6. Ielej biezeni traukā, lai stāv, kamēr sagatavo gliemenes.
    Ielej biezeni traukā, lai stāv, kamēr sagatavo gliemenes.
  7. Gliemenes notīra un pārgriež uz pusēm.
    Gliemenes notīra un pārgriež uz pusēm.
  8. Sajauc kariju ar sāli pusi uz pusi.
    Sajauc kariju ar sāli pusi uz pusi.
  9. Apkaisa gliemenes ar garšvielu maisījumu.
    Apkaisa gliemenes ar garšvielu maisījumu.
  10. Uzkarsē pannu ar olīveļļu un cep gliemenes līdz tās ir zeltaini brūnas.
    Uzkarsē pannu ar olīveļļu un cep gliemenes līdz tās ir zelta...
  11. Uz sķīvja uzliek biezeņa pikučus.
    Uz sķīvja uzliek biezeņa pikučus.
  12. Pa virsu liek gliemenes un izrotā.
  13. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas