Vienkāršā tumšās šokolādes kūka

4 1
Vienkāršā tumšās šokolādes kūka
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g "Pergale" tumšās šokolādes
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • Tumšā šokolāde kūkas pārliešanai

Pagatavošana

35 min.
  1. Lēni kausē šokolādi ar sviestu, pēc tam atdzesē.
  2. Sakuļ olas ar 200 g cukura, pievieno miltus un samaisa.
  3. Visu masu sakuļ kopā ar šokolādes un sviesta maisījumu.
  4. Lej veidnē un cep 180 °C 20 min. Cep, neatverot krāsns durvis. Kad kūka ir izcepta, paigaida, līdz tā atdziest, un izņem no veidnes.

    Kūku rotā pārlejot ar izkausētu šokolādi.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Austra 2014. gada 19. novembris 21:45
ļoti superīga kūka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize