Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Auzu pārslu cepumi ar sēkliņām

2014. gada 5. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
10 min
1. Sagatavo sastāvdaļas.
Foto: Receptes.lv
2. Banānus sarīvē uz rīves vai arī sablendē un pievieno auzu pārslas, visu samaisa.
Foto: Receptes.lv
3. Tējkaroti sodas ieliek trauciņā un uzlej citrona sulu, pievieno masai kopā ar pārējām sastāvdaļām.
Foto: Receptes.lv
4. Visu kārtīgi samaisa.
Foto: Receptes.lv
5. No mīklas Veido piciņas un liek cepešpannā, kurai pa virsu uzklāts cepamais papīrs.
Foto: Receptes.lv
6. Ar dakšiņu bumbiņas saplacina un cep cepeškrāsnī 160 grādos 15 minūtes.
Foto: Receptes.lv
7. * Šie ir tīri diētiski cepumi. Ja vēlaties cepumus ar izteiktāku garšu, auzu pārslas var pirms tam apgrauzdēt kopā ar seklām. Man sanāca tīri mīksti cepumi, ja vēlaties cietākus, taisiet mazākas piciņas vai ilgāk paturiet cepeškrāsnī.
8. Labu apetīti!
Uz augšu