Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g maltā gaļa
  • 3 gab. sīpoli
  • 100 g ātri vārāmie rīsi
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 10 gab. kartupeļi
  • 2 gab. burkāni
  • 1 gab. paprika
  • 2 ēd. k. tomātu pasta
  • Garšvielas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pannā apcep sakapātu sīpolu, sagrieztus burkānus un papriku. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, pievieno pastu un vēl minūti pacep;
  2. Visu pārliek katlā, pielej ūdeni un ieliek nomizotus un 4 daļās sagrieztus kartupelus;
  3. Bļodā sarīvē 2 sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu un rīsus. Visu kārtīgi samīca un sajauc ar rokām;
  4. Veido tefteļus un liek katlā pie kartupeļiem, vāra, līdz kartupeļi ir mīksti un rīsi - izvārījušies. Pievieno garšvielas - sāli, piparus u.c.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

azja 2015. gada 5. novembris 14:54
maltaa galja ar risiem ('var noplauceet pirms tam) ir kartigi jasamiica , tad araa nejuks
Betija 2015. gada 10. oktobris 12:41
es arī taisu teftelus līdzīgi, tikai lieku jau vārītus rīsus. Un nekas nekad nejūk ārā. Parasti taisu buljona, lai pēc tam mērcīti uztaisītu, bet būs jāpamēģina šis variants. :)
Aleksa 2015. gada 23. aprīlis 12:31
Idiaali... Sanaca ljoti garshiigi paldies par recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni