Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maigie liellopu gaļas tefteļi ar kartupeļiem

2014. gada 25. septembris
Foto: Valda Graudina
Pagatavošana
50 min
1. Pannā apcep sakapātu sīpolu, sagrieztus burkānus un papriku. Kad dārzeņi nedaudz apcepušies, pievieno pastu un vēl minūti pacep;
2. Visu pārliek katlā, pielej ūdeni un ieliek nomizotus un 4 daļās sagrieztus kartupelus;
3. Bļodā sarīvē 2 sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu un rīsus. Visu kārtīgi samīca un sajauc ar rokām;
4. Veido tefteļus un liek katlā pie kartupeļiem, vāra, līdz kartupeļi ir mīksti un rīsi - izvārījušies. Pievieno garšvielas - sāli, piparus u.c.
5. Labu apetīti!
Uz augšu