Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dievīgās jauktas gaļas kotletes maigā mērcē

2014. gada 13. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
80 min
1. Sajauc kopā maltās gaļas, pievieno olas un izmercētu baltmaizi, sāli, piparus, pierīvē 2 sīpolus un samīca viendabīgā masā.
2. Veido kotletes un cep krānsī 180 grādos brūnas.
3. Liek izceptās koletes sautējamā traukā vai katlā. Kad visas kotletes ir izceptas, katlā liek 1 sagrieztu sīpolu, tomātu pastu, saldo krējumu un nedaudz ūdens vai buljona, tā, lai kotletes būtu pārsegtas.
4. Pasautē uz lēnas uguns 10 min.
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: agrita bessere
Uz augšu