Makaroni ar zivi

2014. gada 7. septembris
Foto: Receptes.lv
Recepte noskatīta National Geographic vai Discovery makšķerniekiem veltītā pārraidē.
Pagatavošana
30 min
1. Liek vārīties makaronus un, kamēr tie vārās, ņem pannu ar augstām malām, ielej 1-1.5 l ūdens, pievieno buljona kubiņus un uzvāra;
2. Kad vārījums gatavs, pieber smalki sagrieztu pētersīli un vāra 10-15 minūtes;
3. Pievieno krējumu, izmaisa, pieber sieru un maisa, kamēr izšķīst, pievieno sāli vai Vegetu pēc garšas;
4. Kad siers izšķīdis, pievieno plāksnītēs vai kubiņos sagrieztu lasi, „uzmetot burbuli”, noņem no uguns, jo lasis nav jāvāra.
5. *Pasniedzam makaronus zupas šķīvī, pārlietus ar mērci . Nokāstiem makaroniem var pievienot piekto vai sesto daļu no lauku sviesta pakas un izmaisīt.
6. Labu apetīti!
Uz augšu