Pavasara torte

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 4 olas
  • 180 g cukura
  • 90 g kviešu miltu
  • 40 g kartupeļu miltu
  • Kanēlis vai vaniļas cukurs pēc garšas
  • 1 /4 tējk. dzeramās sodas5 skābi āboli

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas baltumu saputo stingrās putās, tad pa vienam iecilā dzeltenumus, pievieno cukuru. Pakāpeniski iecilā kviešu miltus, kas iepriekš samaisīti ar kartupeļu miltiem un dzeramo sodu. Masu uzputo. Ar sviestu ieziestā un sasmalcinātiem sausiņiem izkaisītā dziļā formā liek nomizotus, sīkās sloksnītēs sagrieztus skābus ābolus. Pārkaisa ar kanēli (vai vaniļas cukuru) un pārlej ar sagatavoto mīklu. Izcep. Atdzisušo torti rotā ar ogām vai kompota augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti