Zaļo tomātu, kabaču un patisonu salāti ziemai

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg zaļie tomāti
  • 1 kg patisoni
  • 1 kg kabači
  • 1 /2 kg sīpoli
  • 300 g tomātu pasta
  • 150 g eļļa
  • 100 g cukurs
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote saldais paprikas pulveris
  • 1 tējkarote kaltēts baziliks
  • 1 /2 glāze ūdens
  • 1 deserta karote 70% etiķa esence vai 6 ēdamkarotes 9% etiķis

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus eļļā nedaudz apcep (katliņā);
  2. Pievieno ūdeni, sāli, cukuru, kā arī tomātus, patisonus, kabačus sagrieztus nelielos gabaliņos;
  3. Sautē līdz mīksti;
  4. Tad pievieno tomātu pastu, baziliku, paprikas pulveri;
  5. Sautē 10 min;
  6. Pievieno etiķi vai etiķa esenci;
  7. Pilda burciņās un noglabājam ziemai.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi