Liellopa gaļas gulašs

5 1
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 150 g liellopa gaļas
  • 10 g tauku
  • 25 g sīpolu
  • 15 g tomātu biezeņa
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus.
  2. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava.
  4. Beidzot pievieno skābu krējumu.
  5. Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem vai sautētiem dārzeņiem.
  6. Tāpat gatavo teļa, cūkas, jēra gaļas gulašu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Arnis 3. februāris 17:29
Neēd gaļu, Tu bez tās vari ļoti labi arī iztikt.
ha 3. februāris 09:05
to var saukt par sautētu liellopu gaļu vai vēl kaut kā, bet tikai ne par gulašu. Nekādas līdzības.
lilita 2015. gada 27. maijs 19:18
Recepte garshiga ... pat berniem garshoja...
Bet liellopu 30min nu neka nesanak pagatavot.. tapec es novariju liellopu kamer bija mikst un tad tik saku cept un sauteju ;) paldies par recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes