Piebarotais viltotais zaķis

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg maltas cūkgaļas
  • 1 paprika
  • 1 burkāns
  • Ola
  • 100 g sarīvēta siera
  • Sīpolloki
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

95 min.
  1. Maltai gaļai pievieno smalkos gabaliņos sagrieztu svaigu papriku, burkānu, sarīvētu uz sakņu rīves, piesit olu, pieber sieru, sasmalcinātus sīppollokus, izspiestus ķiplokus, sāli un piparus un visu kārtīgi samaisa.
  2. Izveido kukulīti, kuru ietin follijā un liek cepties cepeškrāsņī 220 grādos ~1h.
    Izveido kukulīti, kuru ietin follijā un liek cepties cepeškr...
  3. Tad atver folliju un turpina cept aptuveni 30 min., līdz "zaķītis"palicis brūns.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vineta 2016. gada 11. jūnijs 14:28
Izcils zaķītis! :-)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni