Vecmāmiņas gardā grūbu zupa ar žāvējumu

4 1
Vecmāmiņas gardā grūbu zupa ar žāvējumu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 150-200 g grūbu
  • 5 palieli kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Žāvēta cūkgaļas ar kauliņiem (der jebkāds kūpinājums, pat vista)

Pagatavošana

40 min.
  1. Atsevišķi novāra grūbas, aukstā ūdenī noskalo.
  2. Apvārītai gaļai pievieno grūbas, tad kartupeļus un rīvētus burkānus. Kad zupa ir uz gatavības pusi, pieber klāt sasmalcinātas dilles.
  3. Pašās beigās pievieno smalki sagrieztu sīpolu. Svarīgi sīpolu nevārīt! Slēdz plīti ārā. Zupu atstāj, lai savienojas garšas un tā "atpūšas".
    Pasniedz ar pētersīļu lapiņām, ja vēlas, pievieno krējumu.

    Labu apetīti!
    Pašās beigās pievieno smalki sagrieztu sīpolu. Svarīgi sīpol...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ģirts 15. februāris 18:36
Šādu zupu atceros no bērnības. Lieliska! :) Pēcāk savas vecmāmiņas versiju pivienošu :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas