Zivju soļanka

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Laša galva
  • Lauru lapas
  • Pipari
  • Sāls
  • Dilles
  • Sīpoli
  • Kartupeļi
  • Tomātu pasta
  • Tuncis savā sulā vai eļļā

Pagatavošana

30 min.
  1. No laša galvas un garšvielām izvāra buljonu, kuru izmanto zupas pamatam. Pievieno kartupeļu gabaliņus;
  2. Paralēli uz pannas apcep sīki sagrieztus sīpolus, samaisītus ar tomātu pastu. Visu pievieno buljonam, kad kartupeļi ir gandrīz mīksti;
  3. Pievieno tunci, ja vēlas zupu biezāku. Vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, un pievieno dilles. Zupa ir gatava.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas