Miltu biezputra

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g rupju miežu, kviešu vai rudzu miltu
  • Puslitrs piena
  • Puslitrs ūdens
  • Divas ēdamkarotes sviesta
  • Sāls/cukurs

Pagatavošana

15 min.
  1. Pienu ar ūdeni uzvāra. Nepārtraukti maisot, šķidrumā iekuļ miltus un vāra piecas minūtes. Pievieno sāli vai cukuru, tas ir atkarīgs no tā, vai vēlaties sāļu vai saldu putru. Sāļajai putrai klāt var dzert kefīru, bet saldo biezputru pasniedz ar ievārījumu un pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis