Pildītā omlete ar sieru, tomātiem un gaļu

3 1

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 2 tomāti
  • 200 g rīvēta siera
  • 200 g žāvētas gaļas
  • Šampinjoni
  • 3 - 4 daivas ķiploka
  • 1 sīpols
  • Kečups
  • Skābais krējums
  • Dilles

Pagatavošana

15 min.
  1. Tomātus, šampinjonus un gaļu sagriež mazos gabaliņos. Galvenā sastāvdaļa ir siers, tādēļ to var pievienot daudz. Siers kūstot veido vajadzīgo konsistenci;
  2. Sīpolu un ķiplokus sīki sakapā;
  3. Visu liek uz pannas un cep, līdz siers ir vienmērīgi izkusis. Pievieno kečupu - daudzums atkarīgs no individuālajām vēlmēm;
  4. Sakuļ olu. Tai pievieno skābo krējumu, lej uz citas pannas un uz mazas uguns apcep no abām pusēm.
  5. Kad omlete gatava, tajā iepilda siltu pildījumu, pārloka uz pusēm un pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sandis 2015. gada 12. janvāris 03:06
kārdinoša un garšīga omlete

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis