Foreles sacepums ar brokoļiem un sieru

4 1
Maltīte būs lieliski baudāma ar sauso baltvīnu.

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg foreles filejas
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 2 brokoļu galviņas
  • 1 iepakojums spinātu
  • 4 ķekari ķiršu tomātu
  • 6-8 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvēts Parmezāna siers

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Sagatavo sastāvdaļas.
  2. Pannā ieklāj cepampapīru.
    Pannā ieklāj cepampapīru.
  3. Noņem foreles filejai ādu, sagriež fileju gulaša gabalos, nedaudz apsāla. Kopā ar ķiploku daiviņām, lauru lapām un pipariem izvieto uz cepešpannas.
    Noņem foreles filejai ādu, sagriež fileju gulaša gabalos, ne...
  4. Verdošā, nedaudz sāļā ūdenī apvāra brokoļus aptuveni 1,5 - 2 min.
    Verdošā, nedaudz sāļā ūdenī apvāra brokoļus aptuveni 1,5 - 2...
  5. Uz pannas izkausē sviestu, pievieno nedaudz eļlas un spinātu lapas. Apcep aptuveni 1 - 1,5 min.
  6. Tad pievieno saldo krējumu, nedaudz sāls. Karsē, līdz parādās burbuļi.
    Tad pievieno saldo krējumu, nedaudz sāls. Karsē, līdz parādā...
  7. Brokoļus izvieto pa cepešpannu, visu pārlej ar spinātu mērci, pa virsu liek ķirštomātus ar visiem ķekariem.
    Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Pannu uz 15 - 17 min. liek 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī.

    Labu apetīti!
    Brokoļus izvieto pa cepešpannu, visu pārlej ar spinātu mērci...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ieva 2015. gada 3. marts 13:05
Ātri, vienkārši un gardi kopā ar varītiem rīsiem.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni