Cūkas filejas cepetis ietīts bekonā

5 1

Sastāvdaļas

  • Gaļai:
  • 0.5 kg cūkas filejas
  • 150 g bekona
  • 2 ēd. k. krējumsiera (der jebkurš nesālīts siers)
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēd. k. zaļumu
  • Šķipsna piparu
  • Garšvielas bez sāls
  • Mērcei:
  • 250 ml saldā krējuma
  • 2 saujas šķēlēs sagrieztu šampinjonu
  • Frī kartupeļi

Pagatavošana

70 min.
  1. Vispirs bļodiņā sajauc pildījumu gaļai.
  2. Krējumsieram pievieno sasmalcinātu ķiplociņu, piparus un zaļumus.
  3. Fileju pārgriež uz pusēm kā atvērtu grāmatu, tikai uzmanīgi - nepārgriezt pavisam uz pusēm.
  4. Ierīvē ārpusi ar bezsāls garšvelu. Tā kā bekons pats par sevi ir sāļš, jāuzmanās, lai nepārsālītu.
    Ierīvē ārpusi ar bezsāls garšvelu. Tā kā bekons pats par sev...
  5. Smērē iekšā sieru, pārloka uz pusēm.
  6. Sāk tīt bekonu apkārt filejai pa vienai loksnītei.
    Sāk tīt bekonu apkārt filejai pa vienai loksnītei.
  7. Kad satīts, liek traukā un iekšā iepriekš 180* sakarsētā cepeškrāsnī. Es iesākumā iekšā pielēju 50 ml ūdens ,lai būtu garaiņi.
  8. Pēc 20 minūtēm pārlej ar saldo krējumu un ieber sēnes. Kopā cep 1 stundu.
  9. * Pasniedz ar turpat cepeškrāsnī ceptiem frī kartupeļiem.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni