Pikantie vistu stilbiņi

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 vistu stilbiņi
  • 1 ēd.k. augu eļļas
  • 1 tējk. sāls
  • ½tējk. malto piparu
  • 1 -2 ķiploku daiviņu
  • 4 ēd.k. medus
  • 2 tējk. malta ingvera
  • 1 tējk. čili
  • 1 ēd.k. rīvēta apelsīna miziņa
  • 1 glāze apelsīnu sulas
  • 1 ēd.k. kartupeļu cietes
  • ½glāzes cepeša buljona
  • 2 ēd.k. sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep vistu stilbiņus brūnus, apkaisa ar sāli un pipariem, pievieno sasmalcinātus ķiplokus. Stilbiņus liek zemā cepamā traukā, novieto cepeškrāsnī un cep 10 min. 200°C temperatūrā. Sagatavo maisījumu no medus, ingvera un rīvētām apelsīna miziņām, pārlej vistu stilbiņiem un cep vēl 15 min.
  2. Katliņā nolej cepeša šķidrumu, pievieno apelsīnu sulu, izšķīdinātu kartupeļu cieti., pieber sāli, piparus. Tad katliņu noņem no plīts un ieputo sviestu.

Komentāri

Ieva 2014. gada 12. septembris 18:07
Jau vairākus gadus šis ir mūsu ģimenē neiztrūkstošs svētku ēdiens. Garšo pilnīgi visiem - pašiem, viesiem, bērniem un vecīšiem.
m 2009. gada 6. decembris 14:57
neskaidri pasniegta recepte. kur tad liek tos cilli?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni