Sāļais itāliešu fondī

3 1

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 1 /2 ķiploka daiviņa
  • 300 ml piens
  • 350 g Mocarella siers, sagriezts kubiņos
  • 175 g rīvēts Čedara siers
  • 50 g Parmezāna siers
  • 2 ēd. k. kukurūzas milti vai kukurūzas ciete
  • 3 ēd. k. sausais baltvīns
  • 1 tēj. k. smalki sagriezts svaigs baziliks vai 1/2 tēj. k. kaltēts baziliks
  • Olīvas
  • Paprika
  • Salami

Pagatavošana

10 min.
  1. Fondī trauku no iekšpuses ieziež ar ķiploku;
  2. Ielej pienu un karsē. Tad, kad piens tūlīt, tūlīt sāks mest burbuli, samazina uguni un turpina karsēt;
  3. Pievieno sierus, turpina karsēt, līdz viss siers izkūst;
  4. Kukurūzas miltus sajauc ar vīnu un pievieno siera masai;
  5. Vāra 2-3 minūtes, pastāvīgi maisot, līdz masa kļūst viendabīga;
  6. Pievieno baziliku.
  7. * Fondī pasniedz ar olīvām, zaļās, sarkanās vai dzeltenās paprikas gabaliņiem, salami.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas