Mencu ikru kaviārs

5 1

Sastāvdaļas

  • Svaigi mencu ikri
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Zaļumi

Pagatavošana

10 min.
  1. Svaigus mencu ikrus atdala no plēvītes, liek bļodā un pēc garšas sajauc ar sāli, pipariem, garšvielām un eļļu, var pievienot arī kapātas dilles vai citus zaļumus;
  2. Pilda iegūto masu burciņās un liek ledusskapī, lai nostāvas.
  3. Pēc aptuveni četrām stundām var ņemt ārā un smērēt uz sviestmaizēm.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas