Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara gaļas un grūbu sautējums "Cits gadsimts"

2014. gada 12. marts
Foto: Aivars Leitons
Pagatavošana
40 min
1. Grūbas var pagatavot jau iepriekš.
2. Smalki sagriež sīpolu, selerijas, papriku, burkānu sarīvē.
Foto: Aivars Leitons
3. Pannu liek uz vidējas uguns, pielej mazliet eļļas. Apcep sīpolu, selerijas, papriku, burkānu.
Foto: Aivars Leitons
4. Katlu ar malto gaļu liek uz vidējas uguns, pievieno garšvielas, sautē, līdz gandrīz gatava.
Foto: Aivars Leitons
5. Pievieno apceptos sīpolus un samaisa.
Foto: Aivars Leitons
6. Pievieno apceptos burkānus un samaisa.
Foto: Aivars Leitons
7. Pievieno apceptos seleriju kātus un samaisa.
Foto: Aivars Leitons
8. Pievieno apcepto papriku un samaisa.
Foto: Aivars Leitons
9. Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot dārzeņus.
Foto: Aivars Leitons
10. Pievieno saspiestu kiploku un tomātus savā sulā.
Foto: Aivars Leitons
11. Visu kārtīgi samaisa, liek virsū vāku un sautē vēl ~5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
Foto: Aivars Leitons
12. Pievieno grūbas un visu kārtīgi samaisa, vēl pasautē ~2 minūtes.
Foto: Aivars Leitons
13. * Labi garšo ar krējumu, zaļumiem un kefīru.
Foto: Aivars Leitons
14. Labu apetīti!
Uz augšu