Siera kūka ''gotiņa"

2014. gada 8. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
120 min
1. Sagatavo sastāvdaļas. Bildes sastāvdaļu daudzums nesakrīt ar patieso daudzumu, tapēc pēc tā nevadieties.
Foto: Receptes.lv
2. Abas cepumu paciņas sasmalcina un pievieno izkausēto sviestu. Masu samaisa.
Foto: Receptes.lv
3. Cepumu masu izklāj vienmērīgi cepamtraukā, lai masa būtu pietiekami stingra pie trauka malām (man personīgi patīk izklāt arī uz maliņām, bet var arī tikai pamatni, tā ir jūsu izvēle).
Foto: Receptes.lv
4. Sieru blendē kopā ar olām, liekot tās pakāpeniski klāt sieram. Pievieno izspiestu citrona sulu (es izmantoju pusīti) un cukuru pēc garšas.
5. Pievieno dažus pilienus vaniļas ekstrakta un blenderē, lai sanāk krēmīga masa. Beigās pievieno 3 ēdamkarotes skābā krējuma un samaisa.
6. Masu ielej cepamtraukā.
Foto: Receptes.lv
7. Kūku liek 200 °C uzsildītā cepeškrāsnī uz 55 minutēm.
8. Pēc tam, kad kūka gatava, to rotā ar izkausētām ''Gotiņām'' un ananasu gabaliņiem.
9. Labu apetīti!
Uz augšu