Ābolu strūdele "Rudens garša"

4 1
Ābolu strūdele "Rudens garša"
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 lielās plāksnes gatavās, kārtainās bezrauga mīklas
  • 3-4 āboli
  • 2 ēd. k. rozīņu
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu riekstu pēc izvēles
  • 1 tējk. magoņu sēklu
  • 1 ola
  • Kanēlis
  • Cukurs pēc garšas
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo ābolus, sagriež tos mazos gabaliņos, liek bļodā, pievieno izmērcētas rozīnes, riekstus, magoņu sēklas, cukuru un kanēli. Atstāj šo masu uz brīdi, lai garšās savelkas. T
  2. Kārtaino mīklu atlaidina un plāni izrullē tā, lai viedotos kvadrātiņš, ko pilda ar ābolu masu. Sarullē strūdeles formā.
  3. Sakuļ olu un pārsmērē strūdeli, tad viegli sadursta mīklu ar dakšiņu.
  4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C un liek cepties strūdeli. Cep 40 - 45 minūtes.
  5. Strūdeli pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Strūdeli pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize