Plūmju biezenis

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 kg plūmes
  • 100 g ūdens - var lietot citu attiecību

Pagatavošana

40 min.
  1. Kaliņā ielej nedaudz ūdens;
  2. Ieber nomazgātas plūmes. Uzliek vāku un karsē, līdz plūmes izjukušas;
  3. Ielej masu caurdurī un ar koka karoti izmaisa, lai šķidrā masa iztek. Šādi atdalās kauliņi un ādiņa;
  4. Karsto masu (bez cukura) liek izkarsētās 500 ml burciņās un aizskrūvē vai aizvāko. Uzglabā aukstā pagrabā.
  5. * Var masu liet arī plastmasas trauciņos un pēc atdzišanas sasaldēt.
  6. * Izmanto tortēm vai kokteiļiem.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi