Vēlie garneļu salāti ar meloni

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa saldētas tīrītas garneles
  • 1 maza apaļa melone
  • 200 g rīvēta Mozzarella siers
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 50 g sviests
  • 30 g Indijas rieksti
  • 30 g mizotas ķirbju sēklas
  • Makadamijas riekstu eļļa
  • 1 neliels citrons
  • Tīģergarneles
  • Sarkanvīns

Pagatavošana

20 min.
  1. Saldētās garneles atlaidina siltā ūdenī un nokāš;
  2. Pannā apcep garneles sviestā ar ķiploku (rīvētu vai, vislabāk, izspiestu ķiplokspiedē). Kad garneles gatavas (to var noprast pēc smaržas un garšas), tās ber salātu bļodā, pievieno kubiņos sagrieztu meloni, sieru, Indijas riekstus un ķirbju sēklas. Pēc izjūtām pielej Makadamijas riekstu eļļu un visu samaisa;
  3. Pirms pasniegšanas uzspiež sulu no citrona. Tas pastiprinās garšu;
  4. Garnējumam iesaku izmantot Tīģergarneles un pasniegt ar sarkanvīnu.
  5. * Ēdiens ļoti viegls, patīkami ēst vēlu vakarā. Ar katru kumosu salāti paliek arvien garšīgāki.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti