Karbonāde zemnieku gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas korbonāde
  • Pipari
  • Sāls
  • Rīvmaize vai manna
  • Sīpoli
  • Marinēti gurķi
  • Siers
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež plānas karbonādes šķēlītes, izklapē, saberž ar garšvielām, panē rīvmaizē vai mannā;
  2. Cep karbonādes uz lēnas uguns, kad tas izdarīts, tās kārto uz cepešpannas;
  3. Apcep sīpolus zeltaini brūnus, kuri sagriezti ripiņās, liek virsū uz karbonādēm, tad gurķu šķēlītes (var arī rīvēt), beigās vēl visam pa virsu siera sķēles. Ja grib treknāku - pa virsu var uzspiest arī majonēzi;
  4. To visu liek cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz siers izkūst vai kļūst kraukšķīgs - katra gaumes lieta.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni