Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karbonāde zemnieku gaumē

2014. gada 13. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež plānas karbonādes šķēlītes, izklapē, saberž ar garšvielām.
2. Sakuļ olas pēc nepieciešamības. Gaļas šķēles panē olā, tad rīvmaizē.
3. Cep karbonādes uz lēnas uguns no abām pusēm, kad tas izdarīts, tās kārto uz cepešpannas.
4. Apcep sīpolus zeltaini brūnus, sarīvē sieru un sagriež šķēlītēs gurķus.
5. Uz karbonādēm liek ceptos sīpolus, tad gurķus, pārzieš ar nelielu daudzumu majonēzes un virsū ber sieru.
6. To visu liek cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz siers izkūst vai kļūst kraukšķīgs - katra gaumes lieta.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu