Zemeņu un zefīru saldums

5 1

Sastāvdaļas

  • 12 gab. zemenes
  • 6 gab zefīri
  • 8 gab. koka iesmiņi

Pagatavošana

25 min.
  1. Katru zefīru sagriež 4 daļās un katru zemeni pārgriež gareniski uz pusēm;
  2. Uz ūdenī izmērcēta iesmiņa diezgan cieši citu pie cita, pamīšus sasprauž zefīrus ar zemenēm. Uz katra iesmiņa 3 zefīra gabaliņ un 3 zemeņu pusītes;
  3. Kad tas izdarīts, krāšņo gardumu iesmiņu liek uz grila. Iesmiņi jāgrilē pavisam īsu brīdi, ik pa laikam apgrozot, lai tie tiktu vienmērīgi apcepti no visām pusēm;
  4. * Zefīri ļoti ātri sāks karamelizēties un ar savu saldumu apvīs uzkarsušo zemeni, izviedojot fantastisku garšu un temperatūras rotaļu.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti