Cūkas gaļas plācenīši

3 1

Sastāvdaļas

  • 120 g cūkas gaļas
  • 12 g ūdens
  • 10 gr sīpolu
  • 10 g tauku
  • 5 g kviešu miltusāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Liesu vai vidēji treknu cūkas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno apceptus sīpolus, sāli, ūdeni un samaisa. No sagatavotās masas veido apaļus plācenīšus apmēram 1 cm biezumā, apviļā kviešu miltos vai rīvmaizē, liek sakarsētos taukos un cep, līdz gatavi. Plācenīšus pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, kartupeļu biezeni, vārītiem makaroniem, rīsiem, svaigu dārzeņu salātiem. Tāpat gatavo teļa vai jēra gaļas plācenīšus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni