Gaļas un tomātu zupa "azū"

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopas gaļas mīkstums
  • 2 - 3 gab. kartupeļi
  • Loki
  • 1 glāze ūdens
  • 1 sālīts vai marinēts gurķis
  • 1 sālīts tomāts
  • 1 ēd. k. kviešu milti
  • 1 ēd. k. tomātu biezenis

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus sagriež kubiciņos, samaisa ar sasmalcinātiem lokiem, pielej 1/2 glāzi ūdens un gatavo 4 minūtes pilnā jaudā;
  2. Pievieno šķēlītēs sagrieztu gaļu, sagrieztu tomātu un gurķi, pielej atlikušo ūdeni un gatavo, uzliekot vāku, 5 minūtes pilnā jaudā;
  3. Samaisa atlikušās sastāvdaļas un pievieno gaļai. Noved līdz gatavībai zem vāka vidējā jaudā;
  4. Pasniedz, noformējot ar zaļumiem.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas