Griķu - burkānu kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl griķu milti (var parastos griķus samalt kafijas dzirnaviņās)
  • 3 gab. vārīti burkāni
  • Ola
  • 3 ēd. k. majonēze
  • 3 tēj. k. cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • 2 tēj. k. cepamais pulveris
  • 1 /2 gl piens
  • Eļļa/ sviests

Pagatavošana

40 min.
  1. Olu ar cukuru, vanilas cukuru saputo, pievieno majonēzi, sakuļ viendabīgā masā;
  2. Pievieno rīvētos burkānus, atkal samaisa, pakāpeniski pieber griķus, samaisa, pieber cepamo pulveri. Ja masa ir pārāk bieza, pielej pienu (jābūt nedaudz biezākai nekā krējuma konsistencei);
  3. Visu samaisa viendabīgā masā, pārliek veidnē, cep 200 grādos apm. 25 min.
  4. * Gatavu var ēst kopā ar kādu ievārījumu vai saldo mērcīti.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

eva 2014. gada 18. jūnijs 12:05
tas ir kāds joks?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize