Mafinkēksiņi

2014. gada 12. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Saputo olas un cukuru vai medu vienmērīgā masā. Medus ir daudz saldāks par cukuru, tāpēc to ieteiktu pievienot par trešdaļu mazāk.
2. Kamēr sastāvdaļas tiek jauktas kopā, cepeškrāsni ieslēdz sildīties uz maksimālo temperatūru.
3. Izkausē sviestu, pievieno pienu un ļauj tam uzvārīties. Iemaisa silto maisījumu olās.
4. Sajauc miltus un cepamo pulveri un iemaisa mīklā.
5. Garšai klāt reizēm piejaucu vaniļas cukuru, kardamonu vai kanēli - tas pēc gaumes. Pilda mafinu formiņas.
6. Cep 200 grādu temperatūrā, līdz kēksiņi ir gatavi.
* Mīklas pietiek vismaz 12 mafiniem.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu