Persiku marmelāde ar piparmētru

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg nogatavojušies persiki
  • 1 tēj. k. svaigas piparmētras
  • 1 kg ievārījuma cukurs (piem. Dansukker)

Pagatavošana

30 min.
  1. Persikus nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Sagriež mazākos gabaliņos;
  2. Katlā sajauc persiku gabaliņus ar cukuru un piparmētru lapām, vāra aptuveni 2 - 5 minūtes. Vārīšanas laiku nosaka pēc tā, cik gatavi ir persiki;
  3. Noņem katliņu no uguns. Atbrīvo ievārījumu no putām. Atstāj to uz 15 minūtēm padzesēties;
  4. Iepilda ievārījumu siltās, tīrās burkās. Uzglabā vēsā vietā.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi