Sākums > Receptes > Salāti

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

2013. gada 12. decembris
Foto: Putnu fabrika Ķekava
Pagatavošana
30 min
1. Nogriež maizei garoziņu, sagriež vienādos kubiņos. Cep, līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni;
2. Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs;
3. Lielā salātu traukā saplēš salātus, pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas. Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa. Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.
4. * Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei.
5. Labu apetīti!
Uz augšu