Cāļu kājas medū

5 1

Sastāvdaļas

  • Cāļu kājas
  • Rīvmaize
  • Medus
  • Sviests
  • Pipari
  • Sāls
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Bļodā ieber rīvmaizi, sāli, piparus un citas garšvielas pēc izvēles un rūpīgi samaisa;
  2. Uzkarsētā pannā izkausē sviestu un medu. Sagatavoto sviesta un medus masu ielej bļodā, tajā iemērc cāļu kājas, bet pēc tam apviļā rīvmaizes un garšvielu maisījumā;
  3. Liek uz sakarsētas pannas, cepeškrāsnī vai uz grila un cep, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni