Cāļu filejas rullīši ar sieru un šķiņķi

5 1

Sastāvdaļas

  • 6 gab. cāļu fileja
  • 1 gl milti
  • 6 šķēlītes Krievijas siers
  • 6 šķēlītes šķiņkis
  • ¼ gl gaišais alus
  • Sviests
  • Sāls
  • Pipari
  • Sinepes
  • Zaļās olīvas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cāļa fileju no abām pusēm apsmērē ar sinepēm. Uz katras filejas uzliek siera un šķiņķa šķēli, pievieno sagrieztas olīvas, sarullē un aptin ar diegu;
  2. Sagatavoto filejas rullīti apviļā miltos un liek ar sviestu ietaukotā cepešpannā, pievieno alu;
  3. Cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns uzmanīgi noņem diegs, ar kuru sasieti filejas rullīši.
  4. * Gardos filejas rullīšus ar sieru un šķiņķi pasniedz kopā ar rīsiem, kartupeļiem vai dārzeņiem.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni