Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cāļu filejas rullīši ar sieru un šķiņķi

2013. gada 11. decembris
Foto: Putnu fabrika Ķekava
Pagatavošana
40 min
1. Cāļa fileju no abām pusēm apsmērē ar sinepēm. Uz katras filejas uzliek siera un šķiņķa šķēli, pievieno sagrieztas olīvas, sarullē un aptin ar diegu;
2. Sagatavoto filejas rullīti apviļā miltos un liek ar sviestu ietaukotā cepešpannā, pievieno alu;
3. Cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns uzmanīgi noņem diegs, ar kuru sasieti filejas rullīši.
4. * Gardos filejas rullīšus ar sieru un šķiņķi pasniedz kopā ar rīsiem, kartupeļiem vai dārzeņiem.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu