Sautēti cāļu šķiņķīši

4 1
Sautēti cāļu šķiņķīši
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 5 cāļu šķiņķi
  • 500 ml saldā krējuma
  • 2 tējk. rīsu vīna
  • 5 tējk. sojas mērces
  • Sāls
  • Garšvielas

Pagatavošana

50 min.
  1. Katlā uz lēnas uguns uzsilda saldo krējumu, pievieno rīsu vīnu, sojas mērci, sāli un garšvielas.
  2. Kad saldais krējums uzsilis, katlā liek cāļu šķiņķus un uz vidējas uguns sautē apmēram 30-40 minūtes.
  3. * Šķiņķus var pasniegt ar dažādām piedevām un katlā palikušo saldo krējumu - izmantot kā mērci. Veselīgi un garšīgi!
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Daiga 2016. gada 19. marts 17:33
Nu tad jau skabā kējuma vietā varētu likt rūgušpienu, ja baidās no kalorijām!
es 2016. gada 19. marts 14:12
Bet vai to pašu nevar izdarīt pienā...kam vajadzīgas tik daudz kalorijas???
felisy 2014. gada 5. aprīlis 17:35
Garšīgi! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni