Sākums > Receptes > Konservējumi

Gardie biešu salāti ziemai bez pasterizēšanas

2013. gada 9. decembris
Foto: Shutterstock.com
Ziemā šos salātus var izmantot gan kā biešu zupas sagatavi, gan kā piedevu ēdieniem vai gardu uzkodu uz maizes šķēles.
Pagatavošana
120 min
1. Bietes nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Te lieti var noderēt virtuves kombains, par kura eksistenci sen jau aizmirsts.
2. Sīpolu gredzenos apcep eļļā, tomātus, papriku, ķiplokus un aso piparu samaļ, zaļumus (garšaugus) sagriež.
3. Visas sastāvdaļas saliek katlā un vāra 50 min., bieži maisot.
4. Karsto maisījumu pilda tīrās burkās un aizvāko.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu