Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepti kartupeļu čipsi

2013. gada 8. decembris
Foto: Inga Ceriņa
Pagatavošana
60 min
1. Nomizo un uz rīves sarīvē kartupeļus plānās 1.5 mm šķēlītēs, kuras nomazgā vairākos piegājienos. Tad uzliek uz tīra virtuves dvielīša un ļauj nožūt, lai paliek sausas;
Foto: Inga Ceriņa
2. Kartupeļiem pievieno 1 ēd. k. eļļas, sāli, maltus melnos piparus un šķipsniņu timiāna;
Foto: Inga Ceriņa
3. Uz pannas uzliek cepampapīru un uz tā izkārto kartupeļus;
Foto: Inga Ceriņa
4. Visu pārsedz ar foliju un liek sakarsētā cepeškrāsnī (200 grādi) ar konvektoru apm. 25 minūtes.
Foto: Inga Ceriņa
5. * Pasniedz kopā ar svaigiem vai marinētiem dārzeņiem un krējuma, ķiploku vai diļļu mērci.
6. Labu apetīti!
Uz augšu