Pildītie cannelloni ar malto gaļu

4 1
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Cannelloni pasta (trubiņas)
  • 500 g maltas gaļas (cūkgaļa un liellops)
  • 300 ml saldā krējuma (Rama 10%)
  • 2 bundžas tomātu savā sulā (vislabāk smalcinātie)
  • Siers (Mocarella vai Parmezāns)
  • Garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pagatavo gaļu kā kotletēm, vai arī vienkārši pieber klāt gatavās garšvielas.
  2. Gaļu pilda Cannelloni makaronu trubiņās un liek cepamajā traukā.
  3. Kad trauku piepilda, pa virsū lej sajauktu saldo krējumu ar tomātiem savā sulā. Ja vajag, var pibērt sāli un piparus.
  4. Cep cepeškrasnī 30 min. 180-200 grādos, tad izņem un uzber sarīvētu sieru, un vēl cep 15 min.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni